Vi på Mälarfilm AB ger våra kunder i Stockholm och Uppsala högkvalitativ montering av frostad film. Frostad film ger en smakfull effekt på glas och kan skapa insynsskydd eller användas som dekoration. Passar lika bra på kontoret som i hemmet. Vi utför montering snabbt och effektivt och med ett gott resultat. Mälarfilm AB utför arbeten i Stockholm och Uppsala med omnejd.
Rätt film på rätt glas, vi levererar alltid hög kvalitet och god service på våra produkter. Kontakta oss gärna för ett kostnadsförslag!

 

Design och funktion


Frostad film kommer i flera olika utföranden och kan designas helt efter ditt önskemål och behov.
Filmen förhindrar insyn och ger en dynamisk effekt. Är ett bra och mer lönsam metod om du önskar att få ett frostat alternativ utan att behöva blästra glaset.
Filmen filtrerar bort ca 99% av skadlig UV-strålning vilken kan ha en skadlig effekt på interiör då UV-strålning har en blekande effekt.
Filmen säkrar och håller ihop glas vid eventuell skada, minskar risken för splitter och krossat glas.

Underhåll


Filmen är väldigt slitstark och har en reptålig yta som tål fönstertvätt, vilket gör att filmen är lättskött och underhållsfri under många år.

Garanti


För er trygghet lämnar vi 10 års fabriksgaranti på filmen och installationen, garantin gäller vid skötsel efter våra instruktioner.


 

Med frostad film kan du på ett snabbt och enkelt sätt förhindra insyn och skapa effektfulla och säkra glas.
Både för kontoret och för hemmet!

Se referensbilder